Yamaha 65

De HVR 65PRO is de elektrisch aangedreven crossmotor voor kinderen van ongeveer 8-13 jaar die echt gas willen geven op het circuit.

In tegenstelling tot de 60.4, die al enige tijd leverbaar is, heeft de 65PRO niet de aandrijving van de 50.4, maar een volledig nieuw ontwikkelde aandrijflijn met een nieuwe, krachtigere motor en een accu die bijna twee keer zo groot is en nu vervangbaar.

Zoals bij alle HVR's loopt de rotor van de nieuwe motor direct in een speciale koelolie, waardoor de warmte zonder extra koelers effectief kan worden afgevoerd naar de motorbehuizing, zodat het volledige piekvermogen van 13,5kW (ca. 18,5pk) op elk moment kan worden opgeroepen.

De nieuw ontwikkelde accu levert 1,7 kWh. De 154 cellen worden tijdens bedrijf voortdurend door het accumanagement bewaakt, zodat de temperaturen, spanningen, stromen enz. altijd binnen het optimale bereik liggen.

Dankzij het nieuw ontwikkelde stekkersysteem, dat niet alleen uiterst compact is voor het enorme vermogen dat moet worden overgebracht, maar ook gemakkelijk kan worden aangesloten en losgekoppeld dankzij een uitgekiend hefboomsysteem, kan de batterij nu indien nodig op de baan in 2-3 minuten worden verwisseld. Hij is met 4 schroeven in het frame bevestigd, zodat hij onder elke belasting stevig vast blijft zitten.

Het hoge motorkoppel van 35 Nm wordt op het achterwiel overgebracht door de AFAM MX2G ketting, die eigenlijk voor de 85cc-klasse werd ontwikkeld en waarschijnlijk de sterkste 420 ketting op de markt is, die 840 N op de baan drukt op het contactpunt van het wiel.

Om steeds een perfect zicht te hebben op de laadstatus, beschikt de 65PRO over een groot e-ink display van 2,66 inch, wat volledig nieuw is in de motorsector, dat bijna geen energie verbruikt en ook perfect leesbaar is, zelfs bij felle zon.

Natuurlijk kan de 65PRO, net als alle andere HVR-motorfietsen, volledig worden aangepast op het gebied van prestaties, snelheid, motorremmen en reactiegedrag via de HVR Connect-app. Dit maakt hem geschikt voor de eerste stappen op een motorfiets, maar ook voor de jacht op de beste rondetijden.

De vering is ook volledig nieuw, aan de voorkant is er een volledig instelbare FastAce USD voorvork met een stanchion diameter van 35mm en een veerweg van 210mm, aan de achterkant is de nieuwe FastAce schokdemper instelbaar op het gebied van rebound, compressie (zowel hoge als lage snelheid), de veervoorspanning en nu door de schroefdraad demperoog is de lengte variabel.

De vork wordt op zijn plaats gehouden door de opnieuw ontworpen, nu lichtere CNC gefreesde triple clamp. Het frame is ook lichter geworden in vergelijking met de 60.4 door een nieuw ontwerp en is nu gepoedercoat in een edele grijze kleur. De nieuwe decals schitteren nu in helder groen.

Door de positie van de voorvork in de vorkbrug en het nieuwe schroefoog op de demper, kan de zithoogte worden gevarieerd van ca. 760mm tot ca. 830mm.

Aan de voorkant bijt een remklauw met dubbele zuigers zich vast in een 220mm wave remschijf, aan de achterkant zorgt een systeem met enkele zuigers en een 178mm remschijf voor de vertraging. Standaard wordt de achterrem bediend via de nieuwe, veel stabielere voetremhendel, maar bediening met de hand aan de linkerkant van het stuur kan af fabriek als optie worden besteld zonder extra kosten.

Leeftijd ca. 8- 13 jaar
Hoogte

ca. 785mm ( variabel van ca. 760mm naar ca. 830mm)

Hoogte stuur

ca. 1000mm

Macht

max. 13,5kW

Snelheid

max. ca. 80km/h

Wielen voor/achter

14" /12" Gibson MX 4.1

Vering voorzijde

35mm Upside Down vork met 210mm slag, rebound en compression instelbaar.

Vering achter

Monoshock met 275mm slag, veervoorspanning en rebound instelbaar en compression in high en lowspeed instelbaar.

Gewicht

ca. 61 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 220 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 178 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 11P Lithium-ionbatterij, 50.4 Volt 33Ah 1710Wh (uitwisselbaar)
De HVR 50.4, de elektrisch aangedreven crossmotor voor kinderen van ongeveer 4 - 10 jaar, is verder verbeterd en heeft nu CNC-gefreesde drievoudige klemmen, een achterzwenkarm aangepast aan de uitgeoefende krachten, gegolfde remschijven met dubbelzuigerremsysteem op het voorwiel, Leonelli magnetische afscheurschakelaar, Domino Aluminium stuur, stalen voetsteunen en nieuwe plastic onderdelen en design.

Voor de perfecte grip is de HVR uitgerust met Gibson juniorcross banden.

 

De HVR 50.4 komt nu in 3 versies de 50.4 MINI die een zithoogte heeft van slechts 580 mm dankzij de kortere achterschokbreker en het 10 inch voorwiel. De 50.4 MINI is eenvoudig om te bouwen naar de standaard 50.4 als de kleine rijder groot genoeg is geworden.

 

Voor de echte harde racers is er nu de 50.4 PRO die een lange CNC gefreesde achterbrug heeft. De PRO heeft een volledig instelbare vering, een 37 mm USD voorvork met een veerweg van 205 mm en is breed verstelbaar in compressie en uitgaande demping, ook de achterschokbreker is op beide manieren verstelbaar in de demping en natuurlijk in de veervoorspanning. De onderdelen voor de PRO zijn ook verkrijgbaar als upgrade voor de standaard 50.4.

 

Ook nieuw is een riser-kit die de zitlijn omhoog brengt, zodat de afstand tot de voetsteunen 25 mm groter wordt, met deze riser-kit kan de 50.4 meegroeien met de kleine rijder. Nu kan de 50.4 het bereik dekken van 580 mm zithoogte (MINI) tot 705 mm zithoogte (PRO met riser kit).

 

De sterke punten van alle 3 de versies zitten vooral in de elektrische aandrijflijn en de batterij. De aandrijflijn levert een piekvermogen van 8000 watt (ca. 11 pk) en maakt een topsnelheid tot 70 km/u mogelijk. Deze piekwaarden zijn instelbaar via de Android HVR-Connect-app en zijn daardoor perfect aan te passen aan de rijvaardigheid van het kind en de baancondities.electric pw 50

For Beginners

om zich aan te passen aan echte beginners, kan de app worden gebruikt om de snelheid in enkele seconden te beperken tot minimaal 6 km / u en kunnen de prestaties en het reactievermogen ook optimaal worden ingesteld voor de eerste ritten.

perfect adjustable

Instelbaar

Met de HVR Connect app kunnen snelheid, reactievermogen, prestatie en recuperatie (motorrem met energieterugwinning) individueel worden ingesteld. De HVR Connect-app is gratis beschikbaar in de Google Playstore.

race it

Voor racers

In minder dan een minuut kan de HVR 50.4 worden omgebouwd van een tamme beginnersbike tot een volwaardige racebike. Met volledig ontketend vermogen hoeft de HVR voor geen enkele bike in zijn klasse bang te zijn, of hij nu op benzine of elektriciteit rijdt.1 MOTORFIETS - 6 MATEN

1 motorfiets 6 maten! De HVR 50.4 is eenvoudig om te bouwen naar de andere varianten van de 50.4. Met de liftkit en de stuurverhoger kan de HVR nog meer individueel worden afgesteld en kan niet alleen meegroeien met het rijniveau, maar ook met de grootte van het kind.


Powerfull

De tractiemotor van de HVR 50.4 en HVR 60.4 is een onderhoudsvrije, borstelloze elektromotor met innovatieve vloeistofkoeling. De kracht wordt rechtstreeks overgebracht via de kettingaandrijving zonder versnellingsbak of koppeling.

Langdurig

De speciaal ontwikkelde en optimaal aangepast aan de behoeften van een krachtige lithium-ionbatterij voor motorfietsen bestaat uit 84 cellen in 18650-formaat, maakt gebruik van de nieuwste celchemie, een BMS van autokwaliteit en maakt zo rijtijden tot 2 uur mogelijk.

All-inclusive

De oplader en de Bluetooth-module zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Uw HVR 50.4 komt volledig gemonteerd naar u toe, u hoeft niets te monteren.

Tevens zit er 1 jaar garantie op de aandrijving (motor, accu, controller)50.4 MINI

Leeftijd tot ca. 8 jaar
Hoogte

ongeveer 580 mm

Hoogte stuur

ongeveer 770mm

Macht

max. 8kW

Snelheid

max. 70km/h

Wielen voor/achter

10" /10" Gibson Juniorcross

Vering voorzijde

33 mm upside-down vork met 170mm mm slag

Vering achter

Monoshock met slag van 170 mm, veervoorspanning en rebound instelbaar

Gewicht

ongeveer 43 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 195 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 170 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 6P Lithium-ionbatterij, 50,4 Volt 18Ah 907Wh


50.4

Leeftijd tot ca. 10 jaar
Hoogte

ongeveer 630 mm

Hoogte stuur

ongeveer 820mm

Macht

max. 8kW

Snelheid

max. 70km/h

Wielen voor/achter

12" /10" Gibson Juniorcross

Vering voorzijde

33 mm upside-down vork met 170mm mm slag

Vering achter

Monoshock met slag van 220 mm, veervoorspanning en rebound instelbaar

Gewicht

ongeveer 43 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 195 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 170 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 6P Lithium-ionbatterij, 50,4 Volt 18Ah 907Wh


50.4 PRO

Leeftijd tot ca. 10 jaar
Hoogte

ongeveer 685 mm

Hoogte stuur

ongeveer 890mm

Macht

max. 8kW

Snelheid

max. 70km/h

Wielen voor/achter

12" /10" Gibson Juniorcross

Vering voorzijde

37 mm volledig verstelbare upside-down vork met een slag van 180 mm

Vering achter CNC-achterbrug, met monoshock (veervoorspanning en demping in beide richtingen instelbaar) met slag van 230 mm
Gewicht

ongeveer 44 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 195 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 170 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 6P Lithium-ionbatterij, 50,4 Volt 18Ah 907Wh


KTM sx50 alternative

De HVR 60.4, is de elektrisch aangedreven crossmotor voor kinderen van ongeveer 8-13 jaar, heeft CNC-gefreesde drievoudige klemmen, een achterzwenkarm die is aangepast aan de uitgeoefende krachten, gegolfde remschijven met dubbelzuigerremsysteem op de voorwiel, Leonelli magnetische afscheurschakelaar, Domino aluminium stuur, stalen voetsteunen evenals nieuwe kunststof onderdelen en design. De sterke punten van de motorfiets zitten vooral in de elektrische aandrijflijn en de accu. De aandrijflijn levert een piekvermogen van 8000 watt (ca. 11 pk) en maakt een topsnelheid tot 60 km/u mogelijk. Deze piekwaarden zijn instelbaar via de Android HVR Connect app en zijn daardoor perfect aan te passen aan de rijvaardigheid van het kind en de baanomstandigheden.

Leeftijd ongeveer 8- 13 jaar
Hoogte

ongeveer 770 mm

Hoogte stuur

ongeveer 990mm

Macht

max. 8kW

Snelheid

max. 60km/h

Wielen voor/achter

14" /12" Gibson Juniorcross

Vering voorzijde

33 mm upside-down vork met 215 mm slag, rebound en compressie instelbaar

Vering achter

Monoshock met slag van 275 mm, veervoorspanning en rebound instelbaar

Gewicht

ongeveer 55 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 210 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 170 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 6P Lithium-ionbatterij, 50,4 Volt 18Ah 907WhVoor onze Nederlandse klant:


Electric Motocrosspark

Nieuwe Molenaarslaan 8
2134AS Hoofddorp

Email: info@electric-motorcrosspark.nl

Telephone: 06 262 283 40

Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf die Cookie-Richtlinie (Funktionell), um den Cookie-Richtlinien von Google Maps zuzustimmen und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in der Google Maps Datenschutzerklärung.motorcross voor kinderen