Yamaha 65

De HVR 65PRO is de elektrisch aangedreven crossmotor voor kinderen van ongeveer 8-13 jaar die echt gas willen geven op het circuit.

In tegenstelling tot de 60, die al enige tijd leverbaar is, heeft de 65PRO niet de aandrijving van de 50, maar een volledig nieuw ontwikkelde aandrijflijn met een nieuwe, krachtigere motor en een accu die bijna twee keer zo groot is en nu vervangbaar.

Zoals bij alle HVR's loopt de rotor van de nieuwe motor direct in een speciale koelolie, waardoor de warmte zonder extra koelers effectief kan worden afgevoerd naar de motorbehuizing, zodat het volledige piekvermogen van 13,5kW (ca. 18,5pk) op elk moment kan worden opgeroepen.

De nieuw ontwikkelde accu levert 1,7 kWh. De 154 cellen worden tijdens bedrijf voortdurend door het accumanagement bewaakt, zodat de temperaturen, spanningen, stromen enz. altijd binnen het optimale bereik liggen.

Dankzij het nieuw ontwikkelde stekkersysteem, dat niet alleen uiterst compact is voor het enorme vermogen dat moet worden overgebracht, maar ook gemakkelijk kan worden aangesloten en losgekoppeld dankzij een uitgekiend hefboomsysteem, kan de batterij nu indien nodig op de baan in 2-3 minuten worden verwisseld. Hij is met 4 schroeven in het frame bevestigd, zodat hij onder elke belasting stevig vast blijft zitten.

Het hoge motorkoppel van 35 Nm wordt op het achterwiel overgebracht door de AFAM MX2G ketting, die eigenlijk voor de 85cc-klasse werd ontwikkeld en waarschijnlijk de sterkste 420 ketting op de markt is, die 840 N op de baan drukt op het contactpunt van het wiel.

Om steeds een perfect zicht te hebben op de laadstatus, beschikt de 65PRO over een groot e-ink display van 2,66 inch, wat volledig nieuw is in de motorsector, dat bijna geen energie verbruikt en ook perfect leesbaar is, zelfs bij felle zon.

Natuurlijk kan de 65PRO, net als alle andere HVR-motorfietsen, volledig worden aangepast op het gebied van prestaties, snelheid, motorremmen en reactiegedrag via de HVR Connect-app. Dit maakt hem geschikt voor de eerste stappen op een motorfiets, maar ook voor de jacht op de beste rondetijden.

De vering is ook volledig nieuw, aan de voorkant is er een volledig instelbare FastAce USD voorvork met een stanchion diameter van 35mm en een veerweg van 210mm, aan de achterkant is de nieuwe FastAce schokdemper instelbaar op het gebied van rebound, compressie (zowel hoge als lage snelheid), de veervoorspanning en nu door de schroefdraad demperoog is de lengte variabel.

De vork wordt op zijn plaats gehouden door de opnieuw ontworpen, nu lichtere CNC gefreesde triple clamp. Het frame is ook lichter geworden in vergelijking met de 60.4 door een nieuw ontwerp en is nu gepoedercoat in een edele grijze kleur. De nieuwe decals schitteren nu in helder groen.

Door de positie van de voorvork in de vorkbrug en het nieuwe schroefoog op de demper, kan de zithoogte worden gevarieerd van ca. 760mm tot ca. 830mm.

Aan de voorkant bijt een remklauw met dubbele zuigers zich vast in een 220mm wave remschijf, aan de achterkant zorgt een systeem met enkele zuigers en een 178mm remschijf voor de vertraging. Standaard wordt de achterrem bediend via de nieuwe, veel stabielere voetremhendel, maar bediening met de hand aan de linkerkant van het stuur kan af fabriek als optie worden besteld zonder extra kosten.

Leeftijd ca. 8- 13 jaar
Hoogte

ca. 785mm ( variabel van ca. 760mm naar ca. 830mm)

Hoogte stuur

ca. 1000mm

Macht

max. 13,5kW

Snelheid

max. ca. 80km/h

Wielen voor/achter

14" /12" Kenda Millville

Vering voorzijde

35mm Upside Down vork met 210mm slag, rebound en compression instelbaar.

Vering achter

Monoshock met 275mm slag, veervoorspanning en rebound instelbaar en compression in high en lowspeed instelbaar.

Gewicht

ca. 62 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 220 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 178 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 11P Lithium-ionbatterij, 51,8 Volt 33Ah 1710Wh (uitwisselbaar)


Kinder MX Motorrad für 9 10 11 12 13 Jahre

HVR 65PRO

De elektrische racemotor voor de 65cc-klasse

 

Verzendkosten in Duitsland zijn bij de prijs inbegrepen (exclusief eilanden) De verzendkosten naar Nederland en België zijn €69

De motor wordt volledig gemonteerd en rijklaar afgeleverd door een expediteur. Gewoon de spanbanden losmaken en starten.

5.590,00 €

  • verfügbar
  • 1 - 3 Tage Lieferzeit1
De HVR 50, de elektrisch aangedreven crossmotor voor kinderen van ongeveer 4 tot 10 jaar, heeft twee ijzersterke broers en zussen aan zijn zijde, de 50Mini en de 50PRO. Alle drie de modellen hebben dezelfde basis en kunnen achteraf op elkaar worden gemonteerd, zodat de HVR 50 ook in omvang kan groeien.

 

Met de 50MINI kunnen zelfs de jongsten aan de slag in de offroad-sport, hij heeft dezelfde aandrijving als de standaard 50 met maximaal 8,5 kW vermogen en een snelheid tot 70 km/u (kan traploos worden afgeremd tot 6 km/u). h via app), maar heeft dankzij de kortere schokbreker en het 10 inch voorwiel slechts een zithoogte van ca. 600 mm. Dankzij de gemeenschappelijke basis bouw je met de standaard demper en het 12 inch voorwiel snel en eenvoudig om naar een normale 50 met een zithoogte van ca. 640mm.

 

Het belangrijkste verschil tussen de HVR 50PRO en de standaard 50 is de langere CNC-gefreesde aluminium achterbrug en het volledig verstelbare chassis. Met zijn ca. 685 mm zithoogte is de 50PRO de motor voor rasechte racers, met de als accessoire verkrijgbare liftkit kan de zadellijn met nog eens 25 mm worden verhoogd tot ca. 710 mm, wat betekent dat zelfs racers die niet meer helemaal zo klein kan goed overweg met de HVR 50PRO (de liftkit kan natuurlijk ook op de normale HVR 50 worden gemonteerd) De FastAce USD-vork is met zijn 35 mm standpijpdiameter niet alleen extreem stabiel, maar kan ook worden gevarieerd in rebound en compressie over een breed bereik in de demping. Ook is de FastAce schokbreker zowel in rebound en compressie als veervoorspanning in te stellen.Bovendien kan het stangenpunt van de demper in 2 standen op de achterbrug gemonteerd worden waardoor het gedrag van de achterwielophanging zelfs nog kan worden aangepast verder. Het chassis en de achterbrug van de PRO kunnen achteraf worden gemonteerd op de standaardversie van de HVR 50. Daarnaast is de 50PRO voorzien van staal omvlochten remleidingen en heeft hij standaard een verstevigde gouden AFAM R1G ketting.

 

Dit betekent dat de HVR 50 niet alleen qua prestaties met de kinderen kan meegroeien, maar nu ook kan worden aangepast aan hun lichaamslengte, vanaf de 50MINI kan de zithoogte stapsgewijs worden verhoogd van ca. 600 mm tot maximaal ongeveer 710 mm.

 

De sterke punten van alle 3 de versies zitten vooral in de elektrische aandrijflijn en de batterij. De aandrijflijn levert een piekvermogen van 8500 watt (ca. 11,5 pk) en maakt een topsnelheid tot 70 km/u mogelijk. Deze piekwaarden zijn instelbaar via de Android HVR-Connect-app en zijn daardoor perfect aan te passen aan de rijvaardigheid van het kind en de baancondities.electric pw 50

For Beginners

om zich aan te passen aan echte beginners, kan de app worden gebruikt om de snelheid in enkele seconden te beperken tot minimaal 6 km / u en kunnen de prestaties en het reactievermogen ook optimaal worden ingesteld voor de eerste ritten.

perfect adjustable

Instelbaar

Met de HVR Connect app kunnen snelheid, reactievermogen, prestatie en recuperatie (motorrem met energieterugwinning) individueel worden ingesteld. De HVR Connect-app is gratis beschikbaar in de Google Playstore.

race it

Voor racers

In minder dan een minuut kan de HVR 50 worden omgebouwd van een tamme beginnersbike tot een volwaardige racebike. Met volledig ontketend vermogen hoeft de HVR voor geen enkele bike in zijn klasse bang te zijn, of hij nu op benzine of elektriciteit rijdt.1 MOTORFIETS - 6 MATEN

1 motorfiets 6 maten! De HVR 50 is eenvoudig om te bouwen naar de andere varianten van de 50. Met de liftkit en de stuurverhoger kan de HVR nog meer individueel worden afgesteld en kan niet alleen meegroeien met het rijniveau, maar ook met de grootte van het kind.


Krafvoller Motor

Powerfull

De tractiemotor van de HVR 50 en HVR 60 is een onderhoudsvrije, borstelloze elektromotor met innovatieve vloeistofkoeling. De kracht wordt rechtstreeks overgebracht via de kettingaandrijving zonder versnellingsbak of koppeling.

Kinder elektroenduro

Langdurig

De speciaal ontwikkelde lithium-ionaccu, optimaal aangepast aan de behoeften van een high-performance motorfiets, bestaat uit 98 (154 65PRO) cellen in 18650-formaat, maakt gebruik van de nieuwste celchemie en maakt zo rijtijden tot 3 uur mogelijk. Het kan indien nodig ook op het circuit worden gewijzigd.

 

Kinder elektromotorrad

All inclusive

De oplader en de Bluetooth-module zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Uw HVR  komt volledig gemonteerd naar u toe, u hoeft niets te monteren.

Tevens zit er 1 jaar garantie op de aandrijving (motor, accu, controller)

 50MINI

Leeftijd tot ca. 8 jaar
Hoogte

ongeveer 600 mm

Hoogte stuur

ongeveer 770mm

Macht

max. 8,5kW

Snelheid

max. 70km/h

Wielen voor/achter

10" /10" Kenda Millville

Vering voorzijde

35 mm upside-down vork met 180mm mm slag

Vering achter

Monoshock met slag van 170 mm, veervoorspanning en rebound instelbaar

Gewicht

ongeveer 44 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 195 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 178 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 7P Lithium-ionbatterij, 51,8 Volt 21Ah 1088Wh (uitwisselbaar)

Torrot E12

HVR 50MINI

De kindermotor voor de kleintjes.

 

Verzendkosten in Duitsland zijn bij de prijs inbegrepen (exclusief eilanden) De verzendkosten naar Nederland en België zijn €69

De motor wordt volledig gemonteerd en rijklaar afgeleverd door een expediteur. Gewoon de spanbanden losmaken en starten.

3.890,00 €

  • verfügbar
  • 14 Tage Lieferzeit1


50

Leeftijd tot ca. 10 jaar
Hoogte

ongeveer 640 mm

Hoogte stuur

ongeveer 820mm

Macht

max. 8,5kW

Snelheid

max. 70km/h

Wielen voor/achter

12" /10" Kenda Millville

Vering voorzijde

38 mm upside-down vork met 180mm mm slag

Vering achter

Monoshock met slag van 220 mm, veervoorspanning en rebound instelbaar

Gewicht

ongeveer 44 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 195 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 178 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 7P Lithium-ionbatterij, 51,8 Volt 21Ah 1088Wh (uitwisselbaar)


HVR 50

De HVR 50 is de motor voor kinderen tot ongeveer 10 jaar.

 

Verzendkosten in Duitsland zijn bij de prijs inbegrepen (exclusief eilanden) De verzendkosten naar Nederland en België zijn €69

De motor wordt volledig gemonteerd en rijklaar afgeleverd door een expediteur. Gewoon de spanbanden losmaken en starten.

3.890,00 €

  • verfügbar
  • 1 - 3 Tage Lieferzeit1


50PRO

Leeftijd tot ca. 10 jaar
Hoogte

ongeveer 685 mm

Hoogte stuur

ongeveer 880mm

Macht

max. 8,5kW

Snelheid

max. 70km/h

Wielen voor/achter

12" /10" Kenda Millville

Vering voorzijde

35 mm volledig verstelbare upside-down vork met een slag van 180 mm

Vering achter CNC-achterbrug, met monoshock (veervoorspanning en demping in beide richtingen instelbaar) met slag van 230 mm
Gewicht

ongeveer 44 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 195 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 178 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 7P Lithium-ionbatterij, 51,8 Volt 21Ah 1088Wh (uitwisselbaar)


Torrot E12

HVR 50PRO

De HVR 50PRO is de crossmotor voor kinderen die niets te wensen overlaat.

 

Verzendkosten in Duitsland zijn bij de prijs inbegrepen (exclusief eilanden) De verzendkosten naar Nederland en België zijn €69

De motor wordt volledig gemonteerd en rijklaar afgeleverd door een expediteur. Gewoon de spanbanden losmaken en starten.

4.590,00 €

  • verfügbar
  • 14 Tage Lieferzeit1


KTM sx50 alternative

De HVR 60 is de elektrisch aangedreven motorcrossmotor voor instap in de 65-klasse (van ongeveer 8 tot 13 jaar) en heeft onder andere CNC gefreesde vorkbruggen, een achterwiel swingarm aangepast aan de krachtcurve, wave remschijven met een dubbelzuiger remsysteem op het voorwiel, Leonelli magneet Breakaway schakelaar, Domino aluminium stuur, zeer robuuste stalen voetsteunen en FastAce veerelementen. De sterke punten van de motorfiets liggen vooral in de elektrische aandrijving en de accu. De aandrijving levert een piekvermogen van 8500 Watt (ca. 11,5 pk) en maakt een topsnelheid tot ca. 60 km/u mogelijk.Deze piekwaarden zijn traploos in te stellen via de Android HVR-Connect app en zijn daardoor perfect aangepast aan de rijvaardigheid van het kind en de baanomstandigheden aanpasbaar. Kan het nog sneller? Dan is misschien wel de HVR 65PRO met nog meer topprestaties, nog grotere accu en volledig verstelbaar onderstel de juiste.

Leeftijd ongeveer 8- 13 jaar
Hoogte

ongeveer 780 mm (variabel van ca. 755 mm tot ca. 825 mm)

Hoogte stuur

ongeveer 990mm

Macht

max. 8,5kW

Snelheid

max. 60km/h

Wielen voor/achter

14" /12" Kenda Millville

Vering voorzijde

35 mm upside-down vork met 210 mm slag, rebound en compressie instelbaar

Vering achter

Monoshock met slag van 275 mm, veervoorspanning en rebound instelbaar

Gewicht

ongeveer 54 kg

Rem voor

Hydraulisch systeem met twee zuigers en schijf van 195 mm

Rem achter

Hydraulisch voetremsysteem met enkele zuiger en 178 mm schijf (kan worden omgebouwd tot handbediening)

Accu

14S 7P Lithium-ionbatterij, 51,8 Volt 21Ah 1088Wh (uitwisselbaar)


Kinder MX Motorrad für 9 10 11 12 13 Jahre

HVR 60

De motor voor de grotere kinderen

 

Verzendkosten in Duitsland zijn bij de prijs inbegrepen (exclusief eilanden) De verzendkosten naar Nederland en België zijn €69

De motor wordt volledig gemonteerd en rijklaar afgeleverd door een expediteur. Gewoon de spanbanden losmaken en starten.

4.290,00 €

  • verfügbar
  • 1 - 3 Tage Lieferzeit1Welke motor is de juiste voor mijn kind?

We willen graag het volgende kleine overzicht gebruiken om je te helpen de juiste motor te kiezen.

Dit zijn slechts zeer grove richtwaarden, en het hangt natuurlijk ook af van de paslengte en behendigheid van de kinderen. Als ze bijvoorbeeld de fiets of de kleinere motor goed onder de knie hebben, is het heel goed mogelijk om met een kleinere maat te rijden dan aangegeven. De bovenste maatspecificatie is natuurlijk geen absolute limiet, maar geeft alleen het bereik aan waarbinnen de ervaring heeft geleerd dat de motor goed past.

De HVR 50.4 Pro heeft een langere aluminium achterbrug en een volledig verstelbaar chassis en is daarom gericht op de ambitieuze racer. Ergonomisch is hij echter identiek aan de normale 50.4, waardoor beide motoren geschikt zijn voor dezelfde lichaamsbouw.

Natuurlijk kun je ook een proefrit maken bij een van onze dealers of bij ons op locatie.

HVR 50.4 MINI HVR 50.4 / HVR 50.4 PRO HVR 50.4 / HVR 50.4 PRO met liftkit HVR 60.4 / HVR 65PRO
ca. 105-120cm ca. 115-130cm ca.125-140cm  ca.135-160cm

Heb je nog vragen?

info@hvr-bikes.com

Of bel gewoon: 0049 (0)9135722169

motorcross voor kinderen